MEEEEEENS!

FLÄMT! Vet ni vad jag upptäckte nyss? Jag har fått tillbaka min mens! WOHO!! Åh, det var så himla LÄNGESEN! Jäklar, jag trodde det skulle ta typ ett år innan den kom tillbaka.

Jag är glad, mycket glad, men det kommer ändå bli lite jobbigt. Ganska gött var det att slippa mens, men man vet att det är något fel med kroppen och den känslan är inte så skön.

Yaaay!

TACK, SDR!

När jag skulle sortera extradistrikt-skiten upptäckte jag: den var redan sorterad! Tack med stort T till SDR. En fjärdedel av arbetet är alltså ur vägen, vad skönt. Nu återstår ju bara att dela ut. Suck!

Idag får jag äta vad jag vill... glass, godis, chips? Alltid när den här dagen kommer så är jag plötsligt inte ens sugen längre. Men jag vill ta vara på dagarna då jag får äta.. men jag kanske borde avstå den här gången? Efter att jag hetsåt igår är jag fet som en flodhäst.

Dubbel-suck!

Pi-ping!

Jag kom på bättre tankar! Istället för att sitta och deppa över något som är gjort, så får jag se det från den ljusa sidan. Mamma kommer arbeta varje dag och inte kunna se om jag hoppar över måltider några gånger i veckan. Jag kan äta mindre, motionera mer och gå ner i vikt utan att någon märker (förutom min syster, men hon bryr sig nog inte).

Om jag går ner för mycket dagen innan jag ska väga mig så äter jag väl upp mig så jag väger lite mer, så ska det nog gå. Sen är det bara att banta igen!

Men det blir nog lite svårt att undvika mat, nu när jag har blivit så van vid det. Önska mig lycka till!


Hetsåt..

Jag mår så illa... jag vet inte varför men helt plötsligt åt jag 2 portioner sallad och ca 10 mackor. Det är ju fan otroligt mycket. Varför, helt plötsligt? Varför hetsåt jag?

Stress

Usch, jag mår dåligt. Vet inte hur vikten ligger till, vill inte heller veta. Magen gör så ont, jag är grymt stressad.. i helgen ska jag dela ut i ett extra distrikt. Varför i helvete svarade jag ja?

Aldrig igen! Påminn mig att inte ta ett extra igen!


Varför?!

Men varför??? Varför går jag upp i vikt?? Jag har ätit NORMAL mängd med mat! Kanske till och med mindre än normalt! Jag har inte ätit skräpmat! Visst, jag tog en klunk eller två av en juice, men vad fan spelar det för roll?!

Jag var till och med ute i minst en halvtimme. Det här är så fucked up! Jag känner mig värdelös och ful! För bara några timmar sen tittade jag i spegeln och tänkte "jag är ju rätt snygg ändå", men det här känns för fan helt ... jag blir frustrerad.

Noll blogglust

Jag känner inte för att blogga något vidare. Idag åkte gästerna tillbaks till Stockholm, nästa gång vi ses kanske vi ska bo hos dem :P skulle vara kul.

Idag var första dagen då mamma inte kunde hålla koll på vad jag äter. Tror ni att jag utnyttjade chansen och skippade måltiderna? Näe.. det gjorde jag inte. Jag kan inte börja banta än. Jag måste vänta ett tag till.
Jag känner mig lite frustrerad nu för jag måste börja med matdagboken igen. Jag tordes (är det ett konstigt ord?) inte berätta att jag hade slutat med den.. jag får förklara nästa vecka, ska träffa dem igen då.

Vill äta Ben & Jerry's Strawberry Cheesecake just nu. Jättegod! <3 Men nej, jag har gått upp 3 hekton så det går inte för sig.


Skräpmat i veckan

Hur många gånger bör man äta skräpmat i veckan, tycker ni? Gästerna här kör ju på var och annan dag :P

Kakångest

Jag åt 3 kakor som jag inte vet kalorierna på. Men jag skulle gissa på 150 per styck. Jag mår bättre nu, men det var hur jäkla hemskt som helst förut.

Mamma hade tänkt göra sockerkaka idag, men jag kunde inte hålla inne känslorna och sa åt henne att inte göra det.. att Capio inte tyckte det var bra att jag åt sötsaker mitt i veckan.. mamma såg helt förtvivlad ut. Jag kände mig som en tölp. Jag hatar Capio! De jävla subborna! Det känns som om de bestämmer över vad jag ska äta. Men jag är arg på mig själv också.. jag vill inte låta mamma sluta med något hon tycker om på grund av mig. För helvete. Jag vill bara sluta med Capio.

Haha, och inte nog med det, jag meddelade nog aldrig er men våra gäster åkte iväg för några dagar sen. Nu är de tillbaka! Fan också, jag vill sova i min säng. Gissa vad de tog med sig? Chips och godis. De gav mig och min syster varsin Pringles. Jag tror de äter skräpmat varje dag.. men barnen håller sig smala. Kanske bra förbränning de har?


någon som har sett de här kakorna förr? Någon som vet kalorivärdet? ...

Jävla Capio

Helvetesjävlaskitkärringar på Capio. Jag vet att de menar väl, men fan ta dem. Det är alltid så jävla jobbigt att vara där. Jag brukar vara en artig och trevlig tjej, men när jag är hos Capio så är det som om de snackar med en vägg som bara glor tillbaka. Jag svarar inte på någonting, jag nickar bara. "Vi vet att det är jobbigt", "vi kanske låter lite tjatiga, men", "vi vet att du kan klara det här". Jag hade lust att bara skrika 'håll käften, håll käften, håll käften!'. Jag vet att de menar väl och att de bara vill att jag ska må bra.. men jag gillar dem verkligen inte.

Jaja, nog om det. Här är lite bilder jag tog idag!

här är det enda stället där de säljer sushi (bortsett från ICA som säljer pytonsushi, usch)


det var 8 bitars sushi från början, sen glömde jag bort att ta kort (^^')

Sushi!

Idag blir det SÄKERT sushi!
Jag tar några bilder senare och visar upp :)

Idag ska jag också gå till sjukhuset och väga mig. Hoppas de inte vill snacka om hur jag mår eller så, jag vill bara få det gjort. Ska inte ta mer än 5 minuter.

P.S. idag vägde jag mindre än 53!! Men bara lite..

Går ner

Jag går ner i vikt! Hallelujah! Åh vänta, det blir inte Capio glad för..

Usch och blä för regn..

Det bara rinner ner regn här, så det blir varken baguette eller sushi. Vem vill gå till stan i dåligt väder? Jaja.


Nu har jag läst några nya kommentarer och bestämde mig för att skriva en liten åsikt.
Jag vill ju bli smal, och jag säger att jag tycker jag väger mycket när jag bara väger 54 kg. Det betyder inte att jag tycker att personer som väger mer än mig är smällfeta, tvärtom, jag tycker att de är vackra. Jag tycker faktiskt det är skitsnyggt att vara fylligare och kurvigare än smal och normal! Men jag hatar att se det på mig själv. När jag ser mig i spegeln tänker jag "fan vad ful jag är, jag passar inte att vara överviktig. Jag borde bli smal som modellerna". Jag vill bara se fin ut och tycka att jag är fin, och jag tycker att smalt skulle passa mig bäst.

Jag tycker att skönhet inte alls bara kommer från utsidan, det ska handla om självsäkerhet. Om man vill skina ännu mer ska man fixa håret och kläder, inte enbart de som modellerna visar, utan de som passar ens kroppstyp och som man tycker om.

Jag är konstig, jag säger det här till hela världen men jag själv vill inte lyssna. Det känns inte kul att vara jag. Jag hoppas att alla som är som jag vågar säga till sig själva att de har fel, och att de är vackra NO MATTER WHAT!


Hallåjsan!

Godmorgon på er! Vad ska ni göra idag?

Själv ska jag till stan med storasyster och äta antingen en halv baguette eller sushi. Jag vill hellre äta sushin, för jag har bättre koll på kalorivärdet där. Baguetten måste ha otroligt mycket kalorier! Vitt bröd, till att börja med, och med tanke på att både jag och min syster äälskar Västkust smaken så blir det ännu mer.. jag ska kolla runt på internet om jag kan hitta ett kalorivärde på det. Vad tror ni det kan ha?


Det här är stället vi köper baguetter ifrån. Så gott, och de är så vänliga. Jag har praktiserat där förr, skulle absolut vilja jobba där någon gång!

Löv u all <3

Tack för era kommentarer! Jag läser dem alltid, men jag har inte riktigt kommit på hur man svarar på vissa .. (haha) ^^

Jogging?

Hmm vad tycker ni? Ska jag börja med 30 minuters jogging varje dag? Kanske inte varje dag, men några gånger i veckan.

Problemet är att jag inte gillar att springa där det finns mycket folk, så det blir svårt att hitta en joggingrunda. Man vill ju gärna inte att folk ska stirra på en och tänka "oj hon behöver verkligen jogga" (>_<) folk kanske inte tänker så, jag vet inte.. är jag paranoid?


Godmorgon...

..vikten ligger på 54. Det är ju ganska bra, med tanke på allt jag har ätit. Och nu finns det inte mycket mer att äta, så nu borde jag väl gå ner ändå. Om inte mamma bakar något (jag borde vara beredd på det)

jag ska ut på reklamutdelning, och den här gången borde det inte ta mer än 2 timmar. Kanske inte ens 1. Det är ju bra om det gör det ändå, bränner ju kalorier!

Igår skippade jag de 25 armhävningarna, var så trött.. var uppe till klockan 1 på morgonen, allt på grund av killen som sover hos oss. Vi tittade på skräckisar :D gud vad han är söt alltså. Synd att vi inte hann prata så mycket, han är så jäkla tyst av sig :/ men åh så söt <3


den här bilden har egentligen ingenting med inlägget att göra... jo, ungefär såhär såg det ut när vi såg på filmerna :)

Bästa vikten

Vilken vikt tycker ni jag bör ha? 1.62cm lång!

What now?

Då var dagens reklamutdelning över. Vad ska jag göra nu? Jag vet att ikväll ska jag se på Harry Potter (första filmen) och äta skräpmat. Ska jag kanske gå på stan tills dess?

Btw, jag ska undvika vågen heeeeeeela dan. Tror ni jag lyckas?

pst

när ni tipsar, tänk på att det ska vara något jag kan göra varje dag!

Ge mig träningstips!

Varje dag gör jag minst 100 situps och 25 armhävningar (fuskarmhävningar, men ändå) men nu tycker jag det är dags att lägga till något. Tips?


Sån kropp vill man inte ha.. inte jag i alla fall (^^)

Snabbis..

... sitter och sorterar till morgondagens reklamutdelning. Bara andra veckan och det känns redan jobbigt. Men alltså, det tar fan 6 timmar att dela ut + 2 timmars sortering. Argh!!!

Men lite schysst är det ju, jag får typ betalt för motion. Motion = bränna kalorier = gå ner i vikt :) borde dock få mer betalt (-.-)



Min nuvarande vikt ääääärrrrrrrr .... (går och kollar) ..... lite över 54. Det är dåligt. Dumma dumma glass och godis och chips! DUMMA! Snart får jag nog lägga till sockerkaka på den listan, mamma bakar... när ska hon sluta?!

Jag får gå ut och cykla sen fast det är så himla tråkigt.. Support me!

Trippelmage?

Varför äter jag alltid så jävla mycket mer än alla andra? Det är pinsamt, jag åt 4 (eller var det 5?) portioner glass. Alla andra åt max 2!! Sen åt jag chips och godis. Men jag avstod från sockerkaka, yaaay.

Btw, den där killen som är hos oss... han är så otroooligt söt! Lika gammal och allt, men han verkar lite blyg. Och ointresserad, haha. Men jag ska försöka komma honom närmre ;) sshh!

Sshh!

Nu kan jag inte blogga mycket! 5 gäster, vill inte att de ska se när jag bloggar om det här.. ooh, 1 mycket söt kille i samma ålder! Hihi!

Hopplöst

Det går inte att kunna banta i min familj. De vill ju äta onyttigheter non-stop! Glass, pizza, hamburgare, choklad... you name it! Jag får helt enkelt börja träna ordentligt i sommar tills jag börjar skolan, då blir det lättare. Åhh, och jag som äntligen började gå ner...

Men alltså, tänk såhär: man borde njuta av livets fullaste. När jag är 90 år vill jag inte se tillbaka och ångra att jag inte åt mer som jag ville äta. Låter det konstigt? Tycker inte jag. Men bara för att man ska äta vad man vill så betyder inte det att man ska äta för mycket av det, eller hur? Om jag blir överviktig blir jag ju inte precis lycklig. Alltså, jag ska äta vad jag vill för att bli glad men se upp för att äta för mycket för då blir jag överviktig och det vill jag inte vara, då blir jag ledsen...

jag förstår ingenting av det jag skriver :S

Jag längtar tills jag börjar träna.. då kan jag oroa mig lite mindre.


Mums, mammas glass! Dolce leche någonting och melon.. mmhm!

Min längd...

En läsare frågade vad jag har för längd. Jag är cirka 1.62-1.64 (det varierar från sjukhus till sjukhus :P)kommer troligen inte växa något mer heller, haha...1.62 och en vikt på 55 är alldeles för mycket. Fast just nu, detta ögonblick, väger jag 54.

Dagen på Liseberg!

Jag hade jättekul idag! Och snacka om flyt, mina mostrar och morbröder betalade alltihop! Tack vare det har jag 500 kr kvar :) yaaayyy!


Otroligt trist väder :(



Tog bara ett kort på mina ben, for no reason. Jag älskar trasiga jeans! Men jag hatar mina ben, speciellt när de tjockar till sig när jag sitter ner.



Fy farao för vädret, det började regna :( tänkte köpa en paraplymössa men näe (de är så svåra att hålla kvar på huvudet!)



Hamburgare till lunch. Ingen pommes frites, ingen läsk, bara hamburgare.



Sen blev det liiite sol :)



Här åkte jag uppför Flume Ride. Jäkligt lång kö, men det gick skitsnabbt! :D



..sen gjorde vi en massa annat..

Och så självklart åt jag till sist 3 kulor glass. Faaaaan va Ben & Jerry's är gott!
Hade egentligen en bild på glassen men den sparades tydligen inte (^^')




Och jag vägde bara 53.5 när jag kom hem. Hallelujah! Tyvärr kommer jag gå upp mer, för mamma har gjorde flera liter glass. Vi ska få besök imorgon som ska stanna i typ en vecka. För jävligt, eller hur? Jaja, mammas glass is to die for!

Yaaaay!

Kommer nog inte uppdatera idag, kanske ikväll om jag har lust. Idag ska jag ha dunderkul! Hoppas på fint väder!

Glad igen!

GLAD IGEN!! Ska till L-I-S-E-B-E-R-G imorgon! Jag skiter i om jag blir tjock av allt godis därifrån, det är det f*cking värt!
Men vet ni en sak? När jag provade kläder i stan idag såg jag faktiskt rätt smal ut.. eller, inte smal, men helt okej. Normal. Kändes så underbart. Och vågen visar 54, det är ju bra. Visserligen har jag fortfarande mat att äta, så det blir väl 55 vid dagens slut, men bättre än 56 :)

ååhhh Lisse!!!!!

Vill gråta

Igår gjorde vi hemmagjord sushi, såå gott.. åt så himla mycket..

innan jag skulle gå och lägga mig kollade jag vågen. Den visade 56 och jag höll nästan på att spy, jag började storgråta och ville bara dö.. hemsk känsla.

SÅ IDAG SKA JAG FÖRSÖKA SVÄLTA MIG LITE!! Åt en nektarin till frukost. För mycket? Jag  vet inte.. jag är jävligt hungrig i alla fall..


Dansa!

Guess what mamma ska börja träna på Sportlife. Och hon ska fråga om jag kan börja dansa där också, jippi!

De som dansar har ju skitsnygga kroppar! Me like! Me want!


...morgon

Ja, är det en god morgon eller en dålig? Jag vågar inte kolla vågen, jag har ju ätit godis och skit nonstop i helgen. Igår var det i alla fall på 55, lite över till och med. Men magen är inte så stor idag. Kanske kan jag lyckas gå ner nu i veckan. Godisvikt och sånt försvinner ju lätt när man bara äter någon dag och sen återgår det till sin normala vikt. Men jag tror jag kan ha gått upp 1,5 kg :/ usch. Alldeles för mycket. Är jag överviktig nu?

Kändisar 2

Okej nu har jag hittat några vackra kvinnor och deras längd & vikt. Men OBS, det är aldrig 100% när det kommer från internet men jag tycker att siffrorna låter ganska sannolika (med tanke på deras kroppar). När det var ett kommatecken i vikten, ex 54,6 så avrundade jag det.




Megan Fox 1.67 cm 52 kg - Adriana Lima 1.77 cm 51 kg - Jessica Biel 1.72 cm 49 kg



Marissa Miller 1.73 cm 50 kg - Rihanna 1.73 cm 52-54 kg - Gisele Bündchen 1.80 cm 57 cm


___

Det här är ju inga hälsosamma mål man ska sträva för egentligen. Men SÅ smala som dom är vill jag bli! När jag blir fri från Capio kommer jag börja igen, det är jag säker på. Men jag hoppas att jag inte gör det.

Kändisar

Jag vill bra veta kändisars längd och vikt. Varför? Kul att jämföra sig bara :)

ska leta upp några på internet, kanske uppdaterar om det senare ikväll om jag har lust.

KÄNDIS-LÄNGD-OCH-VIKT-JAKT!!!

Big belly

Hmm.. har inte direkt skam över att jag åt igår, men jag skäms över min stora mage.. tänker fanimej inte kolla vågen idag.

godis godis godis

Typ 1 kg godis kvar från igår.. ska jag äta det ikväll? Ja, jag ska fan göra det! Det kommer bra filmer å då ska man ju gotta sig. Men jag åt ju igår.



Vafan jag slösade mer än 100 spänn på godiset så jag får ju fantamej äta det! Eller hur?? Spela roll om jag går upp några kilon, jag är älskad som jag är.


Det är så jag tänker. Grälar med mig själv, jag vill äta det och njuta av livet. Men jag vet att imorgon kommer jag bara gråta.. bara gråta. Ångest. Onödiga kilon. Hat. Skam...

SDR = SLIIIIIT

ÅHFYFAN VAD JOBBIGT ATT JOBBA FÖR SDR!!!

Första dagen idag, och jag visste inte vart hälften av alla gator låg! Det regnade! Jag hade lägenheter! Det-tog-över-4-timmar och jag är fan inte ens klar med allt, måste gå imorgon också. Jaja, det var iaf bra att gå en riktig promenad efter allt godis igår som jag åt på bion, jag upptäckte att jag fortfarande har lite hetsätning... och imorse vägde jag 55, otroligt... åt ingen frukost heller, whuops.

Filmen var sjukt bra, och rolig ;)


Godis och Harry Potter!

Ååhh ikväll blir det Harry Potter och flera kilo godis, haha! Ska äntligen få se den efterlängtade filmen ;D Draco Malfoy är så jäkla HOT!!!

Jag har längtat till den här dagen, men för det mesta för godiset (^_^) jag får äta godis 1 dag i veckan, högst 2 egentligen så jag längtar alltid efter de dagarna i veckan. Men när de väl kommer så ångrar jag mig och vill inte ha för jag är så rädd för att gå upp.

Det känns bättre nu när jag äter ordentligt, så hetsäter jag inte skitmycket godis senare. Det är underbart att kunna stoppa sig själv från hetsätningen, jag hatade det förut..

Viktkoll idag

Var på sjukhuset idag. Har gått ner pyttelite, men det var ingen big deal :) hoppas på att gå ner ÄNNU mer, men det lär la inte hända.

Päron, äpple, timglas

Har du en päron formar kropp? Eller äppel formad? Eller den allra populäraste, timglas form?

Jag får höra att jag är ett päron, men det är jag verkligen inte! Jag är som en bricka, inga former alls. Tjock och bred med inga såna där kvinnliga former. Ful är jag.



päronformen är snygg! jag vill ha den faktiskt, mer än äpple.

hm..

Läste nyss en anonym kommentar, och vill bara säga att jag verkligen uppskattar det hon/han sa. Och ja, släkt och vänner vet om mina tankar det är alltid skönt att veta att någon vet om ens problem och kan stötta en.

Jag gillar verkligen inte hur jag är just nu, och jag tycker synd om de som också har ätstörningar men framförallt de som förnekar det. Jag förnekade det själv i flera månader. Till slut fick jag så många kommentarer i skolan om att jag var jättesmal, och då menade de för smal. När de sa det kändes det inte som komplimanger, det var nästan som om de var skrämda. Släktingar hade sagt det tidigare men jag lyssnade nästan aldrig.

Om man är smart och inser att man faktiskt går för långt så tar man kontakt med t. ex skolsyster, som skickar en till en vårdcentral och då skickar de (oftast) en remiss till ett anorexicenter, ex Capio. MAN BEHÖVER INTE VARA ANOREKTISKT SMAL för att kunna få hjälp, helst ska man få hjälpen INNAN man blir anorektisk!

I mitt fall var jag inte så värst underviktig så det första vårdcentret tyckte inte det behövde skickas någon remiss, men då visade vi min tillväxtkurva och där kunde man se att jag verkligen behövde hjälp.

en sån här typ, fast just den här är för flickor till 8 år tror jag


Det är ganska läskigt, jag skulle nästan få bo på något ställe i Varberg under sommarlovet för att lära mig äta ordentligt! Det ville jag absolut inte! Som tur var var att mamma kunde ta ledigt och hjälpa mig hemma istället.


Pst..

..såg på Oprah igår, då sa de att om man började dagen med protein så kunde man förbränna 65% mer kalorier under dagen. 65!!! Oh em gee, det är något jag verkligen ska börja med!

Hallå.....

Jag väger inte så värst mycket juh, 53-54 (kanske till och med 55!!!) och det är ju inte mycket det är normalvikt. Men varför ser det ut som om jag väger typ 65?!

Jag hatar att titta mig i spegeln. Jag är så ful! När jag vägde som minst var jag också ful, men såg ändå bättre ut. Näfan jag ska minsann börja med svält när Capio har släppt mig. Gör inte som jag, snälla, för er egen skull..

Är jag paranoid?

förfan

Jag trodde jag skulle få slippa något sött denna vecka, åtminstone till helgen, men neeej mamma gjorde sockerkaka! OCH JAG ÅT 4 BITAR!!!!

Benrangel



Hur många vill inte se ut som henne?
Åtminstone hennes kropp.

Visst, hon är ett benrangel, men det är bättre än att vara tjock... eller? Det finns så många som vill se ut som henne, framförallt de som har ätstörningar. Mitt ideal har aldrig varit en skinny model, jag vill hellre se ut som en hälsosam tjej som har kanske liiiite hull. Typ Miley Cyrus, hon har ju en superfin kropp! Jag tycker också att Lindsay Lohan's kropp (innan hon fick ätstörningar) var jättevacker i Mean Girls och I know who killed me.

Ändå kan jag inte hjälpa att önska att jag hade en supermodells kropp, att jag var riktigt äckligt skinny ibland.

Hur mycket är för mycket?

Okej jag får nog inte så många besökare per dag, men de som läser detta kan väl vara schyssta och svara denna onödiga fråga.

Hur mycket pannkakor är för många, om jag äter det till middag? Åt typ 3 st + 3 glas milkshake och jag känner mig skitfull och äcklig och tjock och fy jag vill inte ens gå nära spegeln!

Åhh sushi!

Bara en vecka kvar tills Odai öppnar! Odai är enda sushiplatsen i Alingsås, och de har haft semester i en månad typ. Jag blir så sur, ifall jag vill ha sushi måste jag antingen åka till Göteborg eller göra egen (och det är för dyrt!)

Visste ni att sushi är nyttigt och kalorifattigt? Och supergott! Rena rama dröm-maten alltså! Det enda dåliga är att det oftast är så dyrt (>_<)

*BTW den här sushin åt jag på SunSushi i Göteborg! Lite väl trångt, men billigare än Slimfood ;)

De flesta tycker att sushi är äckligt, utan att ens ha smakat! De tror att sushi bara består av rå fisk, det stämmer inte. Och de som har smakat och tycker det är äckligt... ja, dem förstår jag mig inte på (^O^)

Alltså!!

Jag är så himla rädd för att bli mullig igen. Vet ni varför? Jag passar inte i det! Jag ser inte snygg ut i det! Dock tycker jag att svenska tjejer, ni vet nordiskt utseende, passar utmärkt i en mullig kropp. Blir avis här asså :/

Jag har fått större mage på sistone, oh no! Jag vill gå tillbaka till min svält!!

Is this me?!

Fyfan..

Nä alltså fy på mig själv! Jag har åt så mycket mellanmål tills jag blev skitmätt! ÅH SÅ DUM ÄR JAG!! Snart går vågen upp till 55!!! I min värld, och säkert många andra ätstördas värld, är det typ 80 kilo fett.

Kolla vad mycket cheesecake vi har kvar! För att inte tala om allt godis.. det börjar bli pinsamt.

Morgonträning

Jo, jag vet att jag inte borde tvinga mig att motionera men nu gjorde jag det. Förresten motionerar jag inte för att bli smal precis längre, jag vill vara hälsosam!

Nja, kanske kände lite skuld för naturgodiset och cheesecaken jag åt igår.. Jag är inte helt frisk än. Men när jag går för att kolla vikten hos Capio/sjukhuset så kommer de se att jag har gått upp i vikt och då kanske de äntligen kan låta mig slippa allt tjat om att äta ordentligt och skriva i matdagboken (fast jag skriver ändå inte i den längre, haha de kommer nog bli sura)

Nej, nej, aldrig!

En annan anledning till att man inte bör utveckla en ätstörning är att man inte märker hur smal man egentligen blir. Man ser inte sanningen på spegeln längre. Därför ska man aldrig tänka på att sluta äta riktig mat! Ät nyttigt, motionera mer och ha tålamod så förlorar du vikt och du slipper lida! Dessutom är chansen mycket större att du kan hålla vikten. Om man bantar går man oftast upp alla kilon + lite till.


Jag tror att inte ens de med ätstörningar vill se ut såhär, och ifall man vill det bör man söka AKUT HJÄLP! Det är inte hälsosamt! Inte snyggt heller! Det är bara sorgligt.

Ingen ångest

Skönt! Ingen mat-ångest idag! Ska passa på att njuta av cheesecake och godis idag när jag tittar på filmer ;) förresten, tro inte att jag äter godsaker varje dag för jag vet att det verkar så, men jag gör det knappt på veckan.


här är cheesecaken vi gjorde för några timmar sen, den blir klar typ vid 6-7 tiden
PS vi använde Hermesetas istället för vanligt socker ;D mindre kalorier!



milkshake som vi gjorde igår :) jättegott och nyttigt. eller nä, vi hade glass i också, inte så jättenyttigt (^^)

Good morning..

Haha, ni skulle ha sett min mage igår, som om jag hade en bebis därinne. Om jag inte skämdes så mycket så skulle jag ta bild ;) men magen försvann inatt, jippi!

KALORISNÅLT!!

IT'S JELLO BABY!!

*det finns att köpa i Göteborg :)

Det var de här söta raringarna som är så otroligt kalorisnåla! Jag är ganska säker på att jag har läst rätt. Påsen som är högst upp har 14 kalorier per jello, påsen nere har 12 kalorier per jello. Mycket socker dock skulle jag tro, men jag bryr mig bara om kalorier.

Idag kanske det blir glassmilkshake, vindruvor och bullar. Visst är jag tjock? Jaja, det är inte ni som får stå ut med min hemska och fula kropp imorgon framför spegeln i alla fall. Jag ska försöka äta så lite som möjligt, men det är inte lätt att motstå när det finns där serverat framför sig! Hoppas alla som är som jag får hjälp!

Power-weight!

Vad händer?? Jag går upp i vikt, men jag är fortfarande smal?
Jag är typ lika smal som jag var när jag vägde 50, även nu när jag väger ... 54...
Kan det vara muskler som byggs upp? Jag gör ju minst 100 situps varje kväll och 20 armhävningar. Det är fusk-armhävningar, men ändå

Såg någon på Supersiza vs Superskinny? Supersize Wayne åt ju  typ pommes frites till varenda måltid, euw?

Gott ibland kanske, men varje dag? USCH! USCH FÖR POTATIS, mycket kolhydrater!

PS; jag åt inte milkshakes igår ;) jag åt jello dock, det står att det bara var 14 kalorier per jello?! OMG?? Grymt lite! Kan det stämma? Kanske läste fel.

Mmhmm Göteborg!

LYLLOS MIG! Jag slapp mellanmålet idag! Och jag fick sushi till middag! :D

Synd bara att det väntar glass ikväll. Och bullar. Och yoghurt. Min syster vill göra milkshakes med glass och annan sockerskit :/ jaja, just nu bryr jag mig inte så värst. Men imorgon...




EEHH "Tasty & Healthy"???? Kan ju inte stämma, kan inte läsa kinesiska men det är väl bara melon och socker??



Bara för att det är frukt... det blir inte så himla nyttigt med massa socker!

today's breakfast!

Det blev en körsbärsrisifrutti, samma som igår.

227,5 kalorier

Vad ska jag äta resten av dan?
Om jag har tur får jag äta sushi i Göteborg, ska dit idag ;D men mamma vill nog att jag äter rester från igår kväll... soppa med kyckling, sparris, nån spenat och curry. Har hört att curry är bra ;)

Ångest, ångest

Gissa vad jag åt igår. 5 bullar. Och min morgonvikt är 53 kilo nu. Gissa vad jag kommer väga när kvällen kommer då? Jo, minst 55. Och enligt min sjuksköterska ska jag ligga mellan 52-54. Alltså blir jag överviktig! Fan! Fan!! Helvetes jävla kropp, bara låt mig bli tjock om den så gärna vill det!

Man kan inte tro att jag har haft ätstörningar när man tittar på mig. Seriöst! Jag ser ut att väga 90 kilo.
Tänk att det är så många unga tjejer som jag som också känner såhär, såhär meningslös och ful och vill gråta när man tittar sig i spegeln.. hoppas ni alla får hjälp!

strawberry rain!

Om ni inte ser den nya bakgrunden tryck på F5

bara lite jordgubbar, visst, men ändå fint :) snart ska jag försöka med header också, hehe :D

Dagens viktigaste måltid..

När jag låg i sängen imorse tänkte jag att jag ville motionera innan frukost.. och om jag skulle ta en fralla OCH en risifrutti. Började nästan räkna kalorier igen, men jag avstod, good for me :) det blev inte mycket motionering, bara lite hoppande och flaxande med armar (haha, såg säkert urlöjlig ut) och sen åt jag en fralla med ost och skinka och en risifrutti. Gissar på runt minst 600 kalorier :/ är jag paranoid? Eller stämmer det kanske? Jag vågar inte kolla upp det.
___
Okej, det slutade med att jag räknade ut risifruttins kalorier, 227,5.. Punish me, I'm so weak...



Gör inte som jag. Snälla. Man mår inte bra om man gör som jag.

:$

Haha, jag ska försöka att inte skriva så långa inlägg, det är ganska trist att läsa (>o<)

What's new

Jag tänkte uppdatera lite nu om vad som har hänt sen sist..

Jag fick tid hos Capio och träffade en sjuksköterska/kurator där, hon var väldigt trevlig. Det är viktigt att man tycker om den man ska kunna prata med. Hon frågade frågor om mig själv, visade vad som händer med kroppen när man hamnar i en ätstörning och gav mig ett matschema och matdagbok. Gissa om jag blev uppspelt när jag såg matschemat, det var så gryyyymt mycket mer än jag brukar äta! Och tänk att man kan äta så mycket utan att bli tjock! Ja, det kändes faktiskt bra och jag kände för att kunna äta den mängd mat som det stod. Det visade sig vara betydligt svårare..

De första dagarna gick det bra, och jag gick inte upp så mycket i vikt heller för jag motionerade fortfarande rätt mycket. Sjuksköterskan/kuratorn, vi kan kalla henne för Fröken Capio, sa att hon tyckte att jag skulle varva ner och låta min kropp gå upp de kilona jag behövde. Efter det gick jag upp ett kilo.. och ett kilo till.. och ännu ett.. och jag blev bara deppig och sur. Tyvärr gick det ut på släkten, speciellt på mamma. Mamma blev väldigt kontrollerande med matschemat, ALLT SKULLE VARA PRECIS RÄTT och jag skulle äta på exakta tider, en exakt mängd ett par gånger om dagen, även om jag inte var hungrig. Jag blev nästan galen!! Jag hade aldrig varit sur på mamma tidigare, aldrig sagt emot henne eller nåt, men när hon sa till mig att jag skulle äta före alla andra på en släktfest rann det över bägaren! Jag skrek åt henne och var riktigt arg resten av dagen. Jag fick ju äta lunch ensam och alla andra kunde äta tillsammans... det var helt enkelt för mycket. Jag ville seriöst spy upp maten, bara för att mamma gav den till mig. Jag var så förbannad och ledsen, ååh ord kan inte beskriva hur jag kände mig.

Jag började ljuga för matdagboken och åt mindre än de sa åt mig.. och tyvärr gör jag det fortfarande.. jag är därför inte helt frisk. Men det har blivit en rejäl framgång! Gissa vad, jag äter normala portioner middag och lunch :) ibland kanske lite för mycket.. jag vet inte, men jaja :) när jag får chansen äter jag mindre än jag borde och då blir jag glad. Det är sjuk, och jag vill bli frisk.

*plockar fram redskapen*

Jag ska försöka förfina bloggen lite, det är ju roligare att läsa om det är något fint att titta på! Vänta bara, jag ska minsann lära mig lite om bloggdesign ;)

Tillbaks igen..

Jag vill börja med att säga FÖRLÅT MIG!!! Har inte uppdaterat alls!

När jag träffade en kurator och pratade om mina känslor blev jag så deprimerad så jag ville bara komma bort från alla tankar om ätstörningen, så jag lät bli bloggen trots att jag nyss startat den.

Men det funkade faktiskt lite, jag var i alla fall lite mer uppåt. Men när jag såg att några faktiskt hade kommenterat blev jag så rörd så jag tänker börja igen.. försöka lite i alla fall. Faktum är att jag har blivit friskare! Bra va? :) jag kan börja skriva om mina besök hos Capio och hur jag mår kring maten, tips till er om hur man mår lite bättre. Men jag behöver också peppningar av er ibland! o-(>o<)-o

RSS 2.0